DE REIS VAN DE NIEUWE MAN

Ik geloof in een belangrijke kentering in de wereld als mannen hun frustraties, woede, hun mentale processen loslaten en er voor kiezen om vanuit hun kracht, authentieke mannelijke eigenheid en de grootsheid van hun hart te leven.

De nieuwe man bestaat niet. De nieuwe man is een reis… een reis die we samen gaan maken. 

De nieuwe man bestaat nog niet als mens, maar in jouw hart, in jouw kracht en lendenen. Maar boven alles: in jouw individu die deze grootheden synergetisch mag gaan samen voegen. 

Het moment is nu. Nu is de nieuwe tijd. Tijd voor de geboorte van de nieuwe man. Ik wil je uitnodigen daarbij te zijn. Gezamenlijk ervaren in kracht en verwondering over hoe nieuw en bijzonder het proces is wat zich aan het voltrekken is tijdens deze reis…

 

De nieuwe man, is een man die het niet meer nodig heeft om emotioneel uit te checken ( van zijn relatie, zijn kinderen, alle anderen) om zijn eigenheid te bewaren… de nieuwe man is een man die zijn kracht en eigenheid, zijn hart en lendenen laat voeden door de eigenheid van die ander. Die samen met anderen de wereld in kijkt maar ook aankijkt. 

 

De reis naar de nieuwe man is een reis naar de opheffing van het isolement van elke individuele man.

 

Door tot de machtige ontdekking te komen dat we zelf actief kunnen relateren, dat ontvankelijkheid voor de ander (en ja het enge woord is hier empathie) en holding space voor je relatie, je kinderen, je collega’s juist jou in een gebundelde totaal nieuwe mannelijke kracht zet.

 

En dat dat niet moeilijk is. Maar dat het zo vergeten is hoe het moet, een vraag stellen, je open stellen je hart openen en als een fiere man daardoor jouw  kracht aan de wereld en je relatie aanbieden. Diep in je zelf kunnen ontdekken hoe mooi dat is…

 

Een reis naar de nieuwe man waar we ontdekken met elkaar dat door het ontwikkelen van die ontvankelijkheid, een onafhankelijkheid van oude patronen ontstaat (bijv. valse moederbinding). 

 

De nieuwe man... Niet omdat we er al zijn. Maar omdat we elkaar kunnen steunen en vergezellen op deze reis. Die ook een reis naar binnen is. Zodat jij je uiteindelijk echt kan delen met de wereld.

 

Een nog niet eerder beleefde mannelijke realiteit ligt klaar. Maak het mee. 

 

Het gebeurt nu. Nu is de nieuwe tijd. Tijd voor de nieuwe man. Wees erbij. Je bent welkom juist om wie jij bent. zoals je bent. je bent meer dan welkom: je bent nodig.

 

In dienstbaarheid, Henk Hemmes

  • Facebook Social Icon

FB pagina De Nieuwe Man